Τηλ.::
Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.
Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.

Co. δομών χάλυβα Changtong Hebei, ΕΠΕ.

20 έτη σχεδίου πύργων επικοινωνίας και εμπειρίας παραγωγής
Παρέχετε τις περιεκτικές επαγγελματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες
Έχει εξυπηρετήσει τους αμέτρητους μεταφορείς επικοινωνίας

Αρχική Σελίδα

Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
Κίνα Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ
1 2 3 4 5

Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.

Η Co. δομών χάλυβα Changtong Hebei, ΕΠΕ που βρίσκεται στο hometown του πύργου της Κίνας, είναι μια σύγχρονη επαγγελματική επιχείρηση μεγάλος-κλίμακας που κατασκευάζει το τριγωνικό communicationtower, τον τέσσερις-γωνιακό πύργο επικοινωνίας, τον πύργο καλωδίων, τον πύργο ενιαίος-σωλήνων, τον πύργο επικοινωνίας κάλυψης και τον πύργο γραμμών μετάδοσης. το σχέδιο, η επεξεργασία και το μάρκετινγκ ενσωμάτωσης, ικανότητα annualproduction φθάνουν σε περισσότερους από 30.000 τόνους.

Η επιχείρηση εμμένει πάντα στη επιχειρησιακή στρατηγική «επιζεί από την ποιότητα, αναπτύσσεται από την πίστωση, αποδοτικότητα αύξησης από το andtechnology επιστήμης», πραγματοποιήστε συνεχώς τον τεχνικό μετασχηματισμό, πλήρης εξοπλισμός παραγωγής, αξιόπιστη διαδικασία παραγωγής, υιοθετήστε την προηγμένη CNC γραμμή παραγωγής χάλυβα γωνίας, CNC τη γραμμή παραγωγής φύλλων και το διάφορο ενισχυτικό εξοπλισμό. Ο εξοπλισμός έχει ένα πρώτης τάξεως κέντρο πύργων σιδήρου stakeout, που εφαρμόζει lofting μικροϋπολογιστών, το οποίο εξασφαλίζει την ποιότητα επεξεργασίας και παρέχει μια ισχυρή εγγύηση για την παραγωγή, το οποίο μπορεί πλήρως να καλύψει τις απαιτήσεις σχεδίου και παραγωγής των διάφορων τύπων πύργων και δομών υποσταθμών.
Τα προϊόντα πύργων χάλυβά μας έχουν κερδίσει την καλή φήμη από τους πελάτες μας, συμπεριλαμβανομένου του πύργου της Κίνας, Κίνα κινητή, Κίνα unicom, Κίνα elecom, κρατικό πλέγμα και ούτω καθεξής. Επιπλέον, τα προϊόντα μας επίσης εξήχθησαν σε πολλές χώρες και περιοχές, συμπεριλαμβανομένου του νότου - Αμερικανός, Αφρική, Νοτιοανατολική Ασία και Ιρλανδία.

Κίνα Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Πωλητής

Μάρκες : ChangTong

Αριθμός Υπαλλήλων : 20~50

Ετήσιες πωλήσεις : 200-500

Ιδρύθηκε Έτος : 2014

Εξαγωγή pc : 40% - 50%

ιστορία της εταιρίας

2014, επιχείρηση που ιδρύεται. , Αρχισμένος να παράγει όλα τα είδη πύργου τηλεπικοινωνιών χάλυβα

το 2016, προσθέτοντας δύο γραμμές παραγωγής λόγω επεκτείνεται των αγορών.

το 2018, μπαίνοντας στην αγορά oversea, παραγμένες οι προϊόντα ετήσια πωλήσεις μας είναι άνω των 10million.

2020, αναπτυσσόμενος την ομάδα πωλήσεών μας για την παροχή των κατάλληλων προϊόντων μας σε περισσότερους πελάτες πέρα από τον κόσμο.

το 2020, με την επέκταση της κλίμακας πωλήσεων, η νέα γραμμή παραγωγής μας έχει τεθεί στη χρήση, και η ικανότητα παραγωγής έχει διπλασιαστεί.

το 2020, στα πλαίσια της σφαιρικής επιδημίας covid-19, λόγω της άριστων ποιότητας των προϊόντων και ποιοτικής της υπηρεσίας μας, ο όγκος πωλήσεών μας όχι μόνο δεν μειώθηκε.

το 2022, θα επεκτείνουμε την ομάδα πωλήσεών μας για να παρέχουμε πάλι τα πιό κατάλληλα προϊόντα στους πελάτες σε όλο τον κόσμο.

 

Στα 10 έτη σταθερής ανάπτυξης της Co. δομών χάλυβα Hebei Changtong, ΕΠΕ, δεν μπορούμε να κάνουμε χωρίς την υποστήριξη των σφαιρικών αγοραστών. Στο μέλλον, θα καταβάλουμε περισσότερες προσπάθειες να κάνουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας καλά. Η Co. δομών χάλυβα Changtong Hebei, ΕΠΕ ανυπομονεί να συνεργαστεί με σας!

 

Κίνα Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

υπηρεσία της εταιρίας

Ποιοτικός έλεγχος

Δεδομένου ότι ένα κινεζικό ISO9001 πιστοποίησε τον κατασκευαστή του πύργου επικοινωνίας και του πύργου μετάδοσης, σε ChangTong εμμένουμε στην αρχή της ποιότητας πρώτα. Κατά συνέπεια, έχουμε τυποποιήσει την υλικά απόκτηση, την παραγωγή, και τα ποιοτικά συστήματα επιθεώρησης που είναι λεπτομερείς κατωτέρω

Πρώτη ύλη

Αποκτάμε τα υλικά από την οδήγηση της Κίνας σίδηρος και οι προμηθευτές χάλυβα, όπως Ansteel και Tangsteel επιπλέον, η δοκιμή συμπεριφοράς προσωπικού ποιοτικού ελέγχου μας σε όλα τα υλικά προτού να αγοραστούν, τόσο μόνο κατάλληλα υλικά χρησιμοποιούνται στην παραγωγή

Διαδικασία παραγωγής

Οι υπάλληλοι σε κάθε βήμα της παραγωγής εκτελούν τις ποιοτικές επιθεωρήσεις, και έχουμε το πρόσθετο, ειδικευμένο QC προσωπικό που ελέγχουν την ποιότητα κάθε μέρους και συστατικού κατά τη διάρκεια της κατασκευής. Τα αυτός-βήματα της επιθεώρησης βοηθούν να εξασφαλίσουν την ποιότητα όλου του πύργου επικοινωνίας ChangTong, και άλλο πύργο προϊόντων

Πύργος δειγμάτων

Οι πύργοι ChangTong κατασκευάζονται χορηγώντας τις προδιαγραφές πελατών, έτσι δίνουμε πολλή προσοχή στην παροχή των ακριβών δειγμάτων παραγωγής που εξασφαλίζουν τη δομή πύργων, το ύψος, που φορτώνει την ικανότητα κ.λπ. καλύπτει όλες τις απαιτήσεις

Τελειωμένος - προϊόντα

Πρίν αφήνει το εργοστάσιο, το ραδιο πύργο ChangTong, κ.λπ., λάβετε μια γενική επιθεώρηση και του προϊόντος και της ποιότητας συσκευασίας, για να εξασφαλίσετε λαμβάνετε ακριβώς τι διατάξατε, στον άριστο όρο

Υπηρεσία

Σαν προμηθευτής πύργων επικοινωνίας και πύργων γραμμών μετάδοσης ο κατασκευαστής και στην Κίνα, ChangTong ΕΙΝΑΙ δεσμευμένοι στην προσφορά διατιμημένη ανώτερης ποιότητας ανταγωνιστικά των προϊόντων και της υπηρεσίας. Επομένως, ακολουθούμε μια σειρά μέτρων για να επιτύχει η ικανοποίηση πελατών, όπως δίνεται κατωτέρω

1 κατασκευάζουμε τον όλους επί παραγγελία πυλώνα ηλεκτρικής ενέργειας, τον πύργο επικοινωνίας μας, κ.λπ., σύμφωνα με το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης ATANDARDS ISO9001.

2 . Οι πρώτες ύλες, τα μέρη πύργων και τα συστατικά αγοράζονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών, και όλα το υλικό και τα συστατικά είναι εμπορικό σήμα πρόσφατα

3. Προκειμένου να εξασφαλιστεί ομαλή εγκατάσταση, χρησιμοποιούμε τις ιδιαίτερα προηγμένες τεχνολογίες παραγωγής και ο εξοπλισμός για να σιγουρευτεί το εξωτερικό σχέδιο, τη διατομή, την ποιότητα ένωσης, το συντελεστή εκτροπής και το παλτό ψευδάργυρου κάθε τμήματος πύργων προσαρμόζεται στα σχετικά πρότυπα.

4 . Χρησιμοποιούμε τα προηγμένα όργανα και τις τεχνικές δοκιμής και ελέγχουμε αυστηρά την εφαρμογή της αντιδιαβρωτικής επεξεργασίας μας και άλλων τεχνικών ειδικής μεταχείρισης.

5 . Παρέχουμε σε μια εξουσιοδότηση ενάντια σε οποιαδήποτε απώλεια που προκαλείται από ένα πρόβλημα την υλική ρωγμή ποιότητας ή κατασκευής, και θα αποκριθούμε μέσα σε 24 ώρες στη γραπτή έκθεση τέτοιου προβλήματός σας

 

Ομάδα επιχείρησης

 

Η Co. δομών χάλυβα Changtong Hebei, ΕΠΕ φέρνει το σχετικές επαγγελματικές τοπ ταλέντο και την τεχνολογία μαζί για μια ιδιαίτερα καταρτισμένη επαγγελματική ομάδα. Έχουμε το τμήμα Ε&Α., QC το τμήμα., το τμήμα υπηρεσιών μεταπώλησης., το τμήμα παραγωγής., και το τμήμα πώλησης., δεδομένου ότι η επέκταση της επιχείρησής μας, καλωσορίζουμε περισσότερους φίλους.

 

Η κατάρτιση είναι μια σειρά μαθημάτων πυρήνων για όλα τα μέλη και θα οργανώσουμε τις διάφορες καταρτίσεις να μας βοηθήσουμε για να βελτιώσουμε τις δυνατότητές μας και να μας αφήσουμε να βρούμε την ομορφιά της ζωής. Θησαυρός ο χρόνος εμείς μαθαίνουμε και μελετάμε από κοινού.

 

Κατά τη διάρκεια ολόκληρου του έτους, η επιχείρησή μας θα οργανώσει τις διαφορετικές δραστηριότητες στις ομάδες μας, όπως τη ημέρα των Χριστουγέννων, μπορούν να απολαύσουν τη ζωηρόχρωμη ζωή τους εκτός από την εργασία.

 

Hebei Changtong Steel Structure Co., Ltd.
Χωριό Zhao Fu, κωμόπολη Guang Chuan, κομητεία Jing, πόλη Hengshui, επαρχία Hebei
Τηλ.::86-0318-5201186
Mobile Site Πολιτική Απορρήτου | Κίνα καλός ποιότητας Πύργος χάλυβα γωνίας προμηθευτής. © 2021 - 2023 anglesteeltower.com. All Rights Reserved.